Új számok (október)

Ruffien — Bite The Lip That Talks: az új Farbwechsel bakelit zenéi digitálisan már rég online mentek, a fizikai kiadvány csak szeptember végére lett kész. Az angol Ruffien spórolósan, de vicces, a zenéjével is és például evvel a számcímmel. Most tényleg passzol az albumleírás: “In its esthetics, Aired follows in the footsteps of modern day techno pioneers like Actress or Terrence Dixon by creating a world in which all sounds are free-flowing but are fully under the control of the rigorous rhythmic chant of sidechain compression.” b.p.

Új Bála — Poppies Are Man’s Best Friend: az új self-released kaziról. Édeskömény sztéket csináltam a konyhában és a nappaliból vokál szólt ebből a számból?! Semmi ilyesmiről nincs szó, bár a végére már-már dúdolgat a szinti. Olaj, vaj, só, nádcukor és kb. egy centi vastag édeskömény szeletek (a gyökere). b.p.

Betonkust & Eilandnet – At Her Funeral: a cassingle egy olyan kazetta, amin egy szám van. A frankfurt MMODEMM kiadó MDM sorozatának minden megjelenésében öt ilyen van. Az aktuális “P” jelűt a holland Betonkust co-kurálta. Tőle és Eilandnettől ez a húzós, maxi groovy temetkezési zene egy cassingle az ötből. b.p. Via Soundcloud:

David Harleydson – Slendy’s Lullaby: a Harley Davidson barokkos romantikájától például egy anagram segítségével lehet megszabadulni. David Harleydsonnak hasonlóképp sikerül elbánnia egy olyan giccset súrló koktéllal, aminek a hozzávalói egy gyerek dal, gitár szőnyeg (szerűség), drum & bass és hardcore (szerűség). A határon autózik (Palikosan), right on the fucking line (Tarantinósan), és az eredmény egy szórakoztató szatíra. b.p.

Playlist (csak Soundcloud): itt.