enigma ‘16-os legei

egy kávézóban ülök, mandulatejes lattét iszom, és nyers vegán kekszet eszem hozzá. huszonhárom éves vagyok és művész: webdizájnal foglalkozom. hamarosan kiköltözök berlinbe, mert úgy érzem, bár nagyon kreatív vagyok, és sok mindent csináltam már, de még nem találtam meg igazán a helyem. többet vártam a bakradze nagylemezétől, ezért a kedvenc albumom: parra for cuva & senoydarwīšja lett.

 


image

egy gombán ülök, ami táncol arra, amit furulyázok, míg közben a kutyám kergeti a csillagokat. tovább kéne mennem, mert hamarosan egy óriási csillagközi lajhár rá fog kakilni erre a focipálya méretű bolygóra, és akkor jó darabig ideragadok, de nem tudom még, hogy milyen dal az, amitől ez a fránya gomba abbahagyja a táncolást, és hajlandó velem végre elrepülni. persze csak játszom; azé az érdem, aki játszhatott. bár az ori újragyúrását is szerettem, a kedvenc lemezem mégiscsak a floexsamorost 3 soundtrackja lett.

 


image

egy matracon ülök, harmincegy évesen, a pólóimat próbálgatom behajtogatni egy táskába. nemrég léptem ki egy hosszú kapcsolatból, nincsenek jó napjaim, minden felbolydult, zavaros, a hátam is fáj, ezért elkezdtem fürdőbe járni, ha így megy tovább, még jógázni is fogok. elkezdett érdekelni a spiritualitás is, és megvettem a forgács józsef féle ‘párkapcsolatok pszichológiája’ című könyvét, de eddig elég unalmas. ahogy egy kicsit az új underworld is; így a kedvenc albumom a the orbchill out worldja lett.

 


image

egy sátorban ülök, másnaposan. kicsit messzebb kellett volna tennem a sátram ettől a kurva színpadtól, mert ez a sok veretés így józanul kezd az agyamra menni. egyébként persze dj vagyok, és bár a színpadon én is tech dolgokat játszom, de szégyellem bevallani, hogy így, huszonhat felett, egyre többet esik jól valami nyálasabb, lágyabb zene. egyébként is, jobb lenne otthon; jövőre talán nem is jövök. bár ide pendriveval jöttem, de otthon természetesen vinyleket is gyűjtök. már év elején előrendeltem 180 grammosban a prins thomas féle principe del nortett viszont a borbélyom múltkor sokáig bénázott a garibaldimmal, ezért addig kénytelen voltam azt hallgatni, amit ő hallgatott. a végére teljesen belezúgtam; így a kedvenc lemezem idén a prins emanuelalbrete/fritid.

 


image

a ötödik legyél már te magad azt a modoros mindenedet! írj egy szimpla toplistát az mmmnmnmnek, nem kell irodalmiskodni, egyszerűen csak sorold fel hogy mik voltak a kedvenceid, és férj bele négyszáz karakterbe. mi olyan nehéz ezen? idén a kedvenc albumod úgyis a pavel dogval féle aura volt. basszameg, nem jó, a project mooncircle már volt egyszer, az menőbb, ha minden más; akkor a kettelwingtipje. kész, ennyi.

 

 

illusztrációk: áG!