Ultrahang

Az UH egy budapesti fesztivál (idén szeptember 29-től október 5-ig), minden évben változó helyszínekkel. A fesztivál főleg EU-s finanszírozású, aminek hátteréről Nun András mesélt.

Ofner Gergő videó projektjeivel tavaly és tavaly előtt mi is részt vettünk a fesztivál dokumentációjában.

Csináltunk még videót Új Báláról is, aki idén Cranky Bowként lép fel (csütörtök, Lärm) Errorsmith előtt, akiről írtunk itt és itt, és aki, ha úgy tetszik, az egyik idei sztárvendég.

Erre kattints és ámulj, hogy egyikük fellépő lesz idén, másikuk pedig volt két éve.

Meg volt a Fog Fest? Tavaly télen volt egy minifeszt (többek között MŰTŐ szervezés, akik idén is UH-szövetkeznek), amin az ex-Ló pincében Carrageenan és Somaticae is játszottak. Előbbi egy társa szólóban (Bear Bones, Lay Low, hétfő, Három Holló), utóbbi egy duóban fog idén UH-zni (Od Bongo, szombat, Három holló).

Fog Fest (2018)
Alpha Maid

Ő pedig Alpha Maid (szerda, Trip hajó). Újabb bizonyítéka, hogy mindenki ismer mindenkit: Leisha (Alpha Maid) a Curlben együtt játszik a Lahmacun rádió dôdôjával. Hogy jön ide a Lahmacun? Van ott nekünk is műsorunk: MMN radio. Úgy ahogy van Lazy Calm Ragáéknak is (Erőművház, péntek).

Enjoy the week!

Cover kép: Ofner Gergő UH Fest 2018 ‘Routes’ című videójából. Rajta, többek között a Committe, akik fele, Mákó Rozi, idén is fel fog lépni (hétfő, Jurányi).