Lahmacun radio

Maximilian Sinclair (2017. november 21.): Dalmata Daniel records, Aspirin klub est, stb. (Mixcloud)

Puskár Krisztián (2018. február 10.): Küss Mich, az UH fesztivál, programajánlók, metál, techno, szinti, ambient. (Mixcloud)

Laurine Frost (2018. január 13.): Stalkertől Holdenig, Coldfishtől a Haramia Tapesig, Saltotól az Apolloig, Barcelonától Moszkváig. (Mixcloud)

DJ Crimson (2017. december 18.): Alba Volán, Jaffa szörp, IKEA, kefír, 2017 kedvenc szám. (Mixcloud)

Carl Brown (2017. december 4.): IDM, hardcore, breakcore, Tesco Value Gabba, etc. (IN ENGLISH) (Mixcloud)

Nikolajev (2018. április 14.): Tallinns’s Nikolajev and Simon, Päästevest’s record boss have been our guests talking to us about their latest 12-inch and more. (Mixcloud)

ooo & MA’AM (2018. június 18.): Makay Anna (MA’AM) és Csernovszky Márton (ooo), ének és atmoszféra, hibrid és metodika, Azure és törzsek. (Mixcloud)

fogselyemfiú (2018. június 26.): Név és projekt egyeztetés, fogselyemfiú, dj picicigi, savfiúk, KORG és Virtual DJ reklámok, kurvulencia, a schlepp és a PÉNZ, hangyafarm, ámen, undundund. Mindezek élő zenék közé préselve. (Mixcloud)

Alexandr & NYXA (2018. szeptember 12.): Vendégek Alexandr (DJ és az OMOH és Persephone buli sorozatok társszervezője) és NYXA (DJ és az Éclipse totale buli sorozat társszervezője). Fényt kap a Lahmacun (étel), a Lärm (főnév), női DJ-k, queer bulik, zenei trendek, külföldi bookingok, és az art of party szervezés. (Mixcloud)

Lázár Gábor (2018. november 7.): Unfolding: az interjúban Lázár Gábor, az összes lemeze és kiadója, Manchestere és Pécse. (Mixcloud)